Thursday, March 15, 2012

terima kasih sayang ^_^





ujan je sekarang ney dan aku mula bosan memerap di rumah huh ! nk watpe tggu kje dtg memanggil je la,

bile kje umah smua da buat xtau nk buat ape da. .tgok tb lapa makan ngntuk tertido haa. .

nk kluar ? mne bole. . kne bg space sikit tuk tercinta smpai bulan 6 ney pas uh ko nk kuar ari2 ke nk kuar xnk blik2 ke nk  khawin ke OPss ! hehe Insyallah :D 

terpulang kan papehal abeskan dulu belajar uh HEHE . . then keje pas kje nk smbung degree ke master ke PhD ke ko smbung la , haa. . * kan da membebel mulut aku haha . .

dan berbalik pada cerita ujan td . . hehe 

bila ujan mesti lapar kan, terima kasih syg bungkus kn nasi lemak :) 

ujan2 awk dtg uma antr, nthen awk kne g aswara de latihan tuk seminar abg hasnul hurmm

sunyi nye , sejak sy blik bru bpe ari je jumpe. . RINdu tau !! -____-"

dpt tgok muke awk pon da cukup  hilang sikit rase rindu. .ngn senyuman awk . .

waduhhhhh ! jatuh cinta yg kepuluhratusribusa kali tau x ! HEHEH. .

nk tgok senyum dye JOM. . 


*
*
*




 da mcm muke pmpuan ! hahaha





 suke pat mkn popcron ! ahaha POPCORN syg :D


k la ckup la stakat ney sy sgt rindukn tercinta mnunggu dye abes praktis  -____-


LotSofLoVe Cik Mie ^_^V

cikmiesygmeme

No comments:

Post a Comment