Tuesday, September 6, 2011

KENANGAN TERINDAH :D

Assalammualaikum , hye kwn2 da lame cik mie xupdate blog . . maklum laa blik KL mmg bz , haaa . . hehe sori sgt2  . .untuk itu sy mengambil peluang ney tuk cerita kan kenangan yg tercipta semasa sy smpai dan hari2 sy mnanti tibanya lebaran, :D sy meningglkan AS pd ari khmis pkul 2.30 ptg, jangkaan untuk smpai ke KL adlh 7 lbih tp slah sebab bas yg kiteorg nek amek org kat buuterworth perhhh , dye da tggu sy kul 4 ptg . . kcian lak . . da la lmbt puasa lak , hue. . maap la bukan slah sy tp slh driver bas . . kul 10 gak la sy smpai . . huhu smpai2 dye mmg da de kat citu . . so trus g mkn kat kg baru . . pas da mkn dye antr blik . . esok nyer pulak mmbe sy ajak kuar berbuka so kiterog pun berbuke sma2 . . 5 org sy , dye, nad, afiez da n daus . . buka kat mid jee sebab dye de show kat mid uh pas berbuke . . kteorg berbuke kat JUSCO . . haa . . ney haaa gmbr kiteorg . .

*
*
*






hari pertama abes . .byk ag sebenar tp lmbt la nk masuk byk2 ney huee. . 

keesokkan hari nyer sy bersama adek sy pegi jalan TAR haaa. . semata2 nk wat inai hehe 

berdua jelaaa . .  ney haa gmbr kami :D

*
*
*
*

tu dye ngh mencorak kann tgn sy :)



da siap pon , :D


ney la adek sy , gmuk kann :p 




ha jd model beg sekejap haha :D

abes tuk hari kedua , :) keesokkan hari nyer sy kuar lg ,

bersama dye , menemani sy mencari bju raya tp harap maklum gmbr xde sebab sy tekanan semasa mencari bju akhir nyer bli jugak kat First Ladies :D 

sy kuar ag sok nya cri tudung n sampin dye pulak,  hehe

ney ha de cikit gmbr kiteorg , punye la ramai org kan nk raya da mmg laaa . . huee

*
*
*
*
*
*



pilih memilih k :D haha 


xtau padia dye ney ahahah :) 



wat muke comel bole ? :D 


ok nk blik da , :) besok nk raya k . . hahaha 

hari yg ditgguuu tbe beraya , hoho 

gmbr tu korg tgok k . . letih nk taip :p 

*
*
*
*

dye dtg beraya kat rumah sy :D 


atuk dan nenek :)


sempat ag nk bergmbr ngn atok :) 


dan jugak bersama mama sy :p 


loveu :D 


ditempat show tuk hari raya pertama :( 


sempat ag uh , hehe >.<


dari kiri kak ani, abg jamil , dye :) dan abg fik :D

da nk mule ney :) 

abes tuk ari raya pertama *___*

ok nntikan  tuk hari raya seterusnye ,

sabar tggu tau :D 

LoTsoFlove Cik MIe ^_^ V



cikmiesygmeme

No comments:

Post a Comment