Monday, May 2, 2011

u're my everthing dear ^_^

Mule2 sy kenal awk sy terus jatuh ati kat dgn awk akhirnye sy dapat miliki awk . . skrg kite da coup terima ksih awk .:) sy selalu luahkan perasaan saya dgn awk & saya gembira bila awk pon mcm tue gak sy gembira awk telah hadir dlam hidup sy . . sy akan janji sy akan jd yg terbaik utk awk ok? sy mintak maap if awk x happy sy akan perbetulkan kelemahan diri saya sya xpernah bercinta mcm sekarang nie sebb tu la awk org yg paling special tau hehe maapkan sya. .sy selalu tunjuk ego. . awk sedih disebabkan sy sebenarnye sy x berniat pun buat awk mcm sy tau cara sy ney salah . . maapkan sy. . sy akan jadi org yg jaga awk sy harap syalah orgnya yg akan hidup bersama awk 1hari nanti. . yg paling penting sy sanggup buat apa jer utk awk sampai bile2 pun berpayung dengan awk,berteduh  dgn awk di mahligai indah yg kita bina atas nama cinta . .saya harap syg, cinta rindu sy smpai ke 100 tahun hehe. . amin. .sy sggup buat ape sj asalkan dapat tgk awk happy bila dgn sy. . awk jgnlah sedih yer sebab sy akan pegang jnji sy , sy xnk tgok awk buat muke ala2 mnje gitu sebab muka awk time tue paling comel. . saya rasa cm nk cubit jer pipi awk hehe . . awk nie kan sempurna bg sy sebb tue sy syg kan awk. .seronok nye dapat keluar dgn awk . . tp sy xsuka la bila kite gado, sy takut sakitkan hati awk. . sorry awk. . awk jgnla risau, sy akan jaga awk, sy akan syg awk, sy akan cinta awk, sy akan rindu awk. .buat selama2nya. .



ney muke2 blurr tercinta :D hehe loveu syg :p


muke letih jeee ~ hurmm -_________-"


ney pas mengisi perot . . sebelum show :D hehe


da knyang gumbira la dye ^_^ 


syg . .  iloveu =______="


lotSoflove Cik Mie ^_^ V 

cikmiesygmeme

No comments:

Post a Comment