Tuesday, March 22, 2011

semalam kite gado . . sebab ? huihh maap kan saya syg. .saya salah . . saya sayang awak sayang . . cume  myb saya rase jauh ngn awk  . . maap. .saya xpaham awk.. & semalam saya marah sangat sebab awk text saya ptg uh je~ tu pon satu mesej . . "awk suh sy jgn lupe mkn  . ." saya xreply. .then saya antar mesej yg bukan2 wat awk sdih ,  maapkan saya  . . saya xberniat nk wat awk sedih sayang. . maap . . saya angkat phne lambt sebab saya sedih bile awk ckp "saya da ckp kan dr mule kite couple ag . . cube paham saya" dgn nada yg serius . .awk xpernah mcm tuh ngn saya . . then saya terus letak phne. . hati saya sebak  .  then saya ckp kat diri saya sendiri "amy jgn nanges" tp meleleh gak  . . huee >___< dalam berapa lame kemudian saya angkat  .  .  awk ckp lagi " nape lambat sangat nk angkat" saya diam . . awk panggil3 byk kali jugak la bru saya menyahut. . hurmm maapkan saya . . saya xkisa awak nk maap kan saya ke x sebab saya tahu saya mesti ulang benda yang same . .tp tuk semalam saya btol2 mintak maap . . saya da wat awk sedih . . sayang maapkan saya yee -______-"

saya sayang kan awk, hati saya masih tuk awk . . percayakan saya  . . sebab saya masih percayakan awk . . saya blum pernah terpk yg awk akan duakan saya ke pe ke saya cume rase "sorg" sebb awk bz . . tu jee . .maap . . saya xpatut rasa cmtu kan . . saya xkan wat lagi . . saya cube sayang . . sebab saya sayang kan awk .. 

"People look for the perfect person to trust.
But, they fail to realize that a person becomes perfect when we begin to trust them sincerely" :)

bahagia ngn awk sayang .. love u . . :)

lotSofLove CiK Mie ^_^ V

cikmiesygmeme

No comments:

Post a Comment