Thursday, March 24, 2011

sebab sy mara . .

awk . .awk nk tau sebab ape sy mara sgat semalam ? pertama . . awk mesej saya last kul 9.06 pagi  . .ok . . sy xkisa sebab awk da lambt nk g klas . . then yg kedua . .dari jam ke jam sy tgu text tp xde . . sampai sy g tesco lepak2 ngn mmbe blik kul 8 lbih . . awk xtext  . . then sy text  . . "hari ni mmg bz sgt ehh . . last text pon 9.06 pg . . xberbalas . . ok xpe la . . arghhhh sy rase nk mgamok . !!. tp at ckp cik mie sabar . . jap g dye text la tu  . . ok . . sy da smpai umah sy vibratekn phone . . then men2 ngn lappy jap . . dlm kul 9 lbih sy melelapkan mata sebab sy rase awk mmg akan blik lambat . . so lantak la . . nk text, text la xnk sudahh . . xkisa . .  sebab at ngh panas ag  . . sy pon tido . . da terbagun dalam kul 11 lbih ade mscol n mesej . . sy lmbt2 reply sebab saya mls nk reply . . sy g msuk bilik air gosok gg lame2 . . cuci muke lame2 . . semue la lame2 . . huee. .  sebab sy xnk jawab kol awk . . last2 sy angkat sebab xsmpai aty tgok awk kol2 . . tp sy geram sangat bile awk ckp maap . . xtau nape walau pun awk ngh mintak maap . . sya xnk jwpn tu sebenar sy cume nk awk ckp nape awk xtext saya langsung . . xkan xde mase langsung? just g tau "awk arini saya agak sibuk' tu je pon da cukup Ok bg saya dri saya tunggu cm org bodoh . .maap kan sy sebab terkasar bahasa semalam ngn awk sebab sy geram sgt . . dan saket at. . sy xberniat pon nk maki ke pe ke . . tp sy xley kawal marah semalam .  . saya mintak maap . . xpe  la mulai arini sy xkisa da awk mesej ke x ke . . aslkan awk ingat sy . .ok . .sy xnk kongkong2 ney t jadi len lak . . maap ye sal semalam. . sy xkan tnye or amek tau da . . lau rase nk gtau awk gtau laa lau xnk xpe . . ok :) sy da bosan mara2 . . merajuk2 ney . .cukup smlm jee . . ^_^ pape pon saya mintak maap lagi sekali k . . sy syg awk . . jge diri leklok tau . . 

lotSoFlove Cik Mie ^_^ V

cikmiesygmeme

No comments:

Post a Comment