Friday, April 23, 2010

20/4/2010

bertarikh sperti yg anda bley lihat , 20 april .. amy da smpai kedah , :)

sori lmbt ..blek kedah ritu, amy blek ngn atyn , and.. hmm raja , kwn amy .. :) amy pon xtau yg dye blek ngn amy , tibe2 dpt mesej atyn ckp 'pongunk pon da otw'.. means that kiterog stu bas , dan amek kat bukit jalil .. hoho , hmm its oke lar, sepanjag perjlnan nk smpai ke bukit jalil amy cool lagi tp ble smpai bukit jalil, huh ! benci ngn penjual2 tket .. xpaham ker org da li tiket sibuk jer ..kan da kene ngn aku , ma ckp " budi bahasa budaya kite" pergi lar mampos org uh, n ma ckp ag jgn berlagak ngn org or sombong , org uh keje , tu kje dye.. tp watpe wat kaunter tiket law bersepah kat tepi2 jln jual tiket .. huh! bodo.......kami selamat smpai pkul 6lebih cmtu, hoho
pegi mkn ngn atyn , raja, mar & is pon ade, hoho

bile da smpai hostel letih gile lar, haruslar hoho,dapat coklat black forest besar , hoho hmm mlm uh someone text then ckp nk kol nk ckp something , hmm amy cm da taw jer dye nk ckp pe, then amy ckp kol je.. bile dye kol lak amy rase ... hoho tkutnyer nk dgr pe yg dye nk ckp.. hmm upe2 nyer dye nk ckp yg dye ske kt amy & dye nk lbih dr kwn , so korg paham kan . hooho .. hmm amy terdiam gak.. xtaw lar nk ckp pe.. coz amy xde perasaan kat sape2.. perasaan amy cume sekadar kwn .. smy blom bersedia nk ade hubungan yg lebih rapat dgn sape2 .. sori k.. amy syg semue kwn2 amy.. nnt kan syarat2 untuk melamar amy .. hoho haruslar, love u all ..
cikmiesygmeme

No comments:

Post a Comment