Wednesday, April 14, 2010

14 april 2010

Jam menunjukkan pkul 7 pagi emmmmmmmmmm mls nyer nk bgun, hoho tp kene bgun gak coz ade test DPII dan ari ney gak aku blek KL. . bgun2 tros mnd, then aku ciap2 n kjut atyn & adek, huhu " adeeeekkkkkkkk" hoho aku jerit.. bile semue da bgun n mnd semue, kiteorg nek bas , hoho .. xnek kete .. smpai2 mkn semue then baru msuk klas.. masuk2 klas mule lak lambt, hoho tkut gak ar xsempat.. coz bas nk blek KL kol 12 kot , huhu wat kelam kabut arr tp byk kali proofread huuhu.. then kol 11.20 cm tu gerk dr kolej trus blek hostel tukar bju semue, nek teksi taw huhu seb bek pkcik uh xlar lmbt sgt tp bley lar, mmbe yg len da tggu kt Shahab lak uh, aku yg nk blek dorg yg kelam kabut hoho pape pon thanx to juli, adek, paklong, along, mus, raja, ameer & angah yg aku xbpe kenal uh huhu anyway thanx auw sudi menghantar aku & atyn.. mule2 nk nek bas uh, huh! geram xgerm la aku ble pkcik uh kurang pendengaran dan agak menaikkan darah aku .. mase atyn nk msukkan beg " dekk? bas 11.30 lom smpai ag .. then aku jwb "bas kul 12.00 lar pkcik" pkcik uh jwb ag "bas 11.30 de mslh cket ney bas kul 12" aku dgn geram mjawab " ye... bas sy pukul 12 pkcik "! hoho then pkcik uh ckp " lar nape xckpp .. " aku pon bercakap dgn juli " juli ? tepi cket sebelum aku nek angin kat cney " hahaha then aku pergi kat mmbe yg lain tuk say bye.. akhirnye kami meninggalkan kedah , hoho atyn nanges xtaw lar gmbira ker sedey? huhu dlm bas lak de dua mamat ney wat sket hati je .. bising2 then aku beersuara " chnglun ney lmbt ag ker tyn? bsing arr bas ney , xselesa aku " huhuhu da dgn tibe2 mereka diam.. aku berjaya mmbuat mereka diam hahaha.. then berenti rehat di bukit gantang, dorg yg bising uh turun gak mase aku ngn atyn li kopok ley lak jln seblah then ckp " uuuuuuuu comel nyer," kt atyn .. aku pe lagi gelak besar lar.. yela law hensem xpe ney x mte da mcm permata .. ahaha gemok lak tu perot boroi, xsedar diri tol .haaha
pastu da nek bas aku duduk relax arr ngn atyn sembang2 tibe2 aku tgok atyn berubah wajah , aku " nape tyn? than atyn jwb " ko nmpk kaki org x kt blkg aku ? then aku jwb ade .. nape? rupe2nyer mamat uh sondol2 kaki dye at bontot atyn,, mase tu ape lagi naik angin arr. ahaha aku angkt phne then atyn tnye nk wat pe " aku ckp nk kol polis ahaha dye slow2 turun kaki dye .. pastu wat alek dow .. bangkai punyer jantan .. nk mati kot..dla mls nk cte sal mamt bodo uh.. smpai2 kat duta tbe2 pakcik uh ckp grk g bukit jalil kul 8 mlm mmg x lar .. aku angin gile ngn pkcik uh.. dr aku nek smpai lar da smpai Kl mmg Shit larr.. ahaa mmg aku xnk da nek maraliner bodo uh... ckap cm anjing.. hoho akhir nya aku smpai dirumah .. n da ngntok da ney huhu so aku nk tido lu sok citer lagi .. daaa love u all
cikmiesygmeme

No comments:

Post a Comment